Tuotemerkit

Anvil

Anvil on toiminut jo vuodesta 1899 ja on ollut ensimmäisten joukossa kehittämässä ja valmistamassa orgaanisesta puuvillasta ja kierrätysmateriaalista  (P.E.T.) tuotteita.  Toiminnassa on alusta alkaen otettu huomioon yhteiskunta ja  ympäristövastuut, työskentely olosuhteen ja työntekijöiden eettiset oikeudet.

Organisten tuotteiden lisäksi, mallistosta löytyy perustekstiilit naisille, miehille ja lapsille.
 

Bella + Canvas

Kun haluat tarjota asiakkaallesi parasta, valintasi on Bella + Canvas. Korkealaatuiset Bella tuotteet naisille, jotka arvostavat mukavuutta, istuvuutta, laajaa värivalikoimaa ja ennen kaikkea laatua... joka kestää pesusta toiseen.

Vuosien kokemus naisten, miesten ja nuorten vaatteet johtavana valmisvaatteiden valmistaja takaa paremman laadun ja istuvuuden
 
Materiaaleiksi on kelpuutetut vain pehmeimmät langat ja materiaalit yhdessä korkealuokkainen valmistuksen ja viimeistelyn kanssa takaavat pitkän käyttöiän – ja mikä parasta, parhaan mahdollisen istuvuuden.

B&C

B&C tarjoaa nykyaikaisen ja täysin viimeisteltävissä olevan malliston: t-paidat, pikeet, colleget, kauluspaidat, fleecet, takit ja oheistuotteet, kaikki suunniteltu täydentämään yrityksen markkinointiviestintää.

Useimmissa malleisssa valittavana omat mallit naisille ja miehille, jopa lapsille, useissa eri väreissä.

The more you use, the more you want

Cobalt Fusion

Tyyliä ja mukavuutta ympärivuotiseen käyttöön

Cobalt Fusion –takkimallisto mallisto ei ainoastaan näytä hyvältä, se antaa myös suojan vaihtuvissa sääolosuhteissa. Cobalt Fusion -mallistossa yhdistyy kestävyys, vedenpitävyys, suoja tuulelta ja viimalta sekä hengittävyys, suomalainen suunnittelu, toiminnallinen muotoilu, oikeat materiaalit sekä kulutuskestävyys.

Kaikki nämä luovat ajanmukaisen trendikkään malliston, joka toimii tänään ja huomenna – kilpailukykyiseen hintaan.


Cobalt Gear- työvaatteet, mukavuutta ja muotia

Oikeanlaiset työvälineet eivät pelkästään helpota työntekoa, ne tekevät siitä myös turvallisemman ja mukavamman. Cobalt Gear tekee siitä nyt myös muodikkaamman.

Cobalt Gear - työvaatteissa mukavuus tarkoittaa todellista liikkumavapautta joka mahdollistaa ammattimaisen työskentelyn hankalissakin työolosuhteissa. Materiaalivalintojen ansiosta asut sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

 

Gildan

Maailman johtavimpiin vaatevalmistajiin lukeutuva Gildan tarjoaa edullisen perusmalliston mainos- ja liikelahja-alalle. Kattavasta perusmallistosta löydät t-paidat, colleget ja pikeet, niin naisille, miehille kuin lapsille.

Kun etsit sopivaa väriä, tutustu # 2000 Ultra Cotton T-paitamallistoon - valittavanasi 60 väriä!

Welcome to the world of Gildan.


Kariban

Kariban cooporate, Kariban Sport, Proact, K'up, Kimood

Mallisto kattaa niin urheilu - kuin casual malliston pyyhkeitä ja päähineitä unohtamatta. Edullisen hintatason sekä laadukkaiden tuotteiden ansiosta mallisto jatkaa voittokulkuaan.

Uutena tuotesarjana lanseerattu KiMood laukku ja sateenvarjosarja täydentää Karibanin jo ennestään laajaa mallistoa. Tutustu Kimood tuotteisiin sivuillamme.

Pen Duick

Pen Duickin merihenkisestä mallistosta löytyy laaja mallisto takkeja niin kesään kuin talveen.

 

Petrol

Petrol tuotemerkki tarjoaa suppean mutta toimivan casual malliston. Jo perinteiseksi muodostuneet farkkupaidat sekä pilottitakit ovat saavuttaneet vahvan aseman käyttäjäkunnassa.  

 

Promodoro

Promodoro tarjoaa erittäin laajan malliston perinteisestä promomallistosta nykyaikaiseen retro-mallistoon. Korkealuokkaisen laadun lisäksi Promodoro tarjoaa parhaan valikoiman monivärisiä tuotteita, joissa saatavana useita eri väiryhdistelmiä.

Promodorolle kukaan ei ole liian pieni tai liian iso. Perusmalliston pienimmät koot alkavat 56 cm:stä ja päättyvät parhaimmillaan 5XL:ään.

 

Stormtech

Vuodesta 1977 Stormtech on vastannut menestyksellisesti vaativan ja ennalta arvaamattoman ilmaston vaatimuksiin. Tuotteissa huolella valitut erikoismateriaalit ja tekniset ominaisuuudet on yhdistetty ammattitaidolla ja korkealuokkaisella suunnittelulla jokaiseen tuotteeseen.

Tuloksena korkealaatuinen, trendikäs ja toiminnallinen mallisto.

Loading...